Din opgave er i trygge hænder hos os!

Når du handler med os, handler du med et firma, der har eksisteret i mere end 40 år. Du taler med fagfolk, der er vant til at løse et utal af forskellige opgaver og som både er gode til at lytte, rådgive og organisere arbejdet hensigtsmæssigt og effektivt.

 

Du vil opleve, at dine opgaver bliver løst både planmæssigt, til tiden og indenfor de budgetrammer,vi sammen har aftalt.

 

Du tildeles en fast byggeleder fra start til slut. Dette gør kommunikationen enkel og misforståelser undgås. Det er også ham, der sikrer at dine behov og ønsker hele tiden er i fokus, når der løbende træffes beslutninger undervejs i byggeforløbet.

 

Vores dedikerede byggeledere står klar til at løse de opgaver, du måtte have - under kompetent daglig ledelse af Bo Strømsted i samarbejde med civilingeniør Niels Techen, der har arbejdet med bygningsrenovering i mere end 30 år.

 

Niels Techen er formand for SMVdanmark og sidder qua dette i en lang række af bestyrelser.

Du kan læse vores persondatapolitik her.

 

Hvis vi ikke har tid, siger vi fra - vi kender vores begrænsninger og er bevidste om, at hver opgave kræver fuldt fokus!

I Helmer Christiansen A/S er vi også kendt for, altid at have mange lærlinge, hvilket er vigtigt for at sikre næste generation af dygtige håndværkere.

Helmer Christiansen A/S

Snedkergangen 6 · DK-2690 Karlslunde

Telefon: +45 46152955 · E-mail: firma@h-c.dk

CVR nummer: 17 35 16 80